Pete Davidson aikoo poistattaa kaikki tatuointinsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja koomikko Pete Davidson tunnetaan muun muassa Saturday Night Live -sketsisarjasta ja Netflixin The Dirt -elokuvasta. Tähti tunnetaan myös monenkirjavista tatuoinneistaan. Niitä arvioidaan olevan eri puolilla hänen vartaloaan noin sata kappaletta.

Nyt Pete Davidsonin on kuitenkin paljastettu suunnittelevan tatuoinneista luopumista kokonaan. Tähti kertoi aikovansa poistattaa tatuoinnit tulevan The King of Staten Island -elokuvansa virtuaalisessa lehdistötilaisuudessa, ja paljasti jo aloittaneensa operaation.

Pete Davidsonin päätös johtuu hänen urastaan näyttelijänä. Tähden mukaan tatuointien peittäminen maskeeraajien toimesta vie noin 3-4 tuntia, ja hänen mukaansa on helpompaa luopua niistä kokonaan. Davidsonin ihoon on tatuoitu muun muassa lukuisia Harry Potter -kuvia, Paavo Pesusieni, Hillary Clintonin kasvot ja suurikokoinen yksisarvinen.