Ariana Grande meni kihloihin – paljasti onnelliset uutiset Instagramissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Ariana Granden paljastettiin keväällä seurustelevan kiinteistövälittäjä Dalton Gomezin kanssa. Nyt pariskunta on vienyt suhteensa sen seuraavalle tasolle.

Ariana Grande jakoi Instagramissa kuvasarjan, jossa hän paljasti faneilleen iloisia uutisia. Hän ja Dalton Gomez ovat menneet kihloihin. Otoksissa nähtiin paitsi kaksikko läheisissä tunnelmissa, myös lähikuva Granden timanttisormuksesta.

Ariana Granden uutisoitiin seurustelevan Gomezin kanssa maaliskuussa, mutta pari teki suhteestaan Instagram-virallisen kesällä. Poptähden tuoreelta Positions-levyltä löytyvän samannimisen kappaleen uskotaan kertovan hänen nykyisestä rakkaastaan. Grande on ollut aikaisemmin kihloissa Saturday Night Live -tähti Pete Davidsonin kanssa, mutta suhde päättyi lokakuussa 2018.