Joulupukiksi ja muoriksi pukeutuneet kantoivat koronavirusta – ottivat kuvia 50 lapsen kanssa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joulukuussa joulupukeiksi ja muoreiksi pukeutuneille näyttelijöille ja harrastelijoille on kysyntää. Monet torit ja kauppakeskukset haluavat houkutella asiakkaikseen lapsiperheitä joulupukeilla, mutta koronaviruksen levitessä yhä maailmanlaajuisesti se ei tänä vuonna ole kuitenkaan ollut samaan tapaan tehtävissä.

Georgiassa Ludowicissa järjestettin viime viikolla jokavuotinen ja hyvin suosittu joulukulkue, johon osallistui myös joulupukiksi ja joulupukin muoriksi pukeutunut pariskunta. Pariskunta otti juhlan aikana kuvia People-sivuston mukaan arviolta noin 50 lapsen kanssa ja tapasi paljon ihmisiä. Juhlan jälkeen heillä todettiin koronavirus.

Pariskunta oli tietämättään kantanut koronavirustartuntaa osallistuessaan kulkueeseen. Heillä ei ollut mitään oireita kulkueen aikana. Juhlan jälkeen pariskunta alkoi kuitenkin oirehtimaan ja hakeutui koronatesteihin. Kaksi päivää juhlan jälkeen heillä kummallakin todettiin positiivinen koronavirustartunta. Nyt kaikkia juhlallisuuksiin osallistuneita kehotetaan pysymään karanteenissa kahden viikon ajan ja hakeutumaan testeihin mikäli oireita alkaa ilmaantumaan.