Julkkispastorin skandaali jatkuu – narahti seksistä nuoren tähden kanssa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Justin Bieberin ja monien muiden kuuluisuuksien suosiman Hillsong Church -seurakunnan julkkispastori Carl Lentz on ollut viime viikkoina kohun keskiössä. Miehen paljastettiin pettäneen Laura Lentziä, jonka kanssa hän on ollut naimisissa 17 vuoden ajan. Kohun myötä pastori sai potkut kirkosta.

Carl Lentzin avioliiton ulkopuolisten seksiseikkailujen ei uskota jääneen yhteen kertaan. Lentzin perheen koiranulkoiluttajana New Yorkissa työskennellyt Lee Martin on kertonut Carlin jääneen hänelle kiinni seksistä nuoren tähden kanssa. Martin oli ollut vuonna 2014 matkalla viemässä koiraa ulos, kun hän kuuli selkeitä seksin ääniä kodin makuuhuoneesta.

Martinin mukaan hän sulki vahingossa oven takanaan turhan kovaäänisesti. Myöhemmin hississä hän törmäsi Carl Lentziin ja nuoreen tähteen, jotka koiran ulkoiluttajan mukaan olivat punastuneita kuin seksin jäljiltä. Kohupastori oli käyttäytynyt hississä kuin hän ei olisi tuntenutkaan Martinia.

Lee Martin teki paljastuksen The Sun -lehdelle. Carl Lentzin kanssa seksiä todennäköisesti harrastaneen tähden nimeä ei ole kerrottu julkisuuteen. Hänen kerrotaan kuitenkin olevan merkittävästi julkkispastoria nuorempi.