Kiroilun historiasta Netflix-sarja – juontajana tietenkin Nicolas Cage

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kiroilulla ja erilaisilla voimasanoilla on pidempi ja kirjavampi historia, kuin moni ehkä tulee ajatelleeksikaan. Pian kiroilun historiaa ja saloja valotetaan Netflixin History of Swear Words, eli Kirosanojen historia -sarjassa.

Epätyypillistä dokumenttisarjaa juontaa Nicolas Cage, joka on Samuel L. Jacksonin rinnalla yksi Hollywoodin rakastetuimmista ärräpäiden laukojista ja raivokohtausten esittäjistä. Kirosanojen historiassa tutustutaan niin sanojen alkuperään, niiden vaikutukseen, tieteelliseen puoleen kuin käyttöön populaarikulttuurissakin.

Cagen rinnalla sarjassa nähdään muun muassa Parks and Recreation -tähti Nick Offerman, koomikko Sarah Silverman ja räppäri Open Mike Eagle. 5. tammikuuta Netflixiin saapuvasta sarjasta saadaan esimakua sen tuoreessa trailerissa.