Lappeenrannan linnoituksen jouluikkunat houkuttelevat lapsiperheitä

Matkailu · Terhi Piiroinen

Suomen ilmastopääkaupunki Lappeenrannassa vietetään parhaillaan kaunista joulua. Ensimmäisenä adventtina kaupungin linnoituksessa syttyivät ensimmäisen adventin perinteiset joululyhdyt Kristiinankadun reunuksille ja linnoituksen toimijat pukivat koko alueen jouluiseen asuun.

Linnoituksen lyhdyt syttyivät siis ensimmäisen adventin iltana. Alueen väki onkoristellut lapsiperheiden iloksi jouluisia ikkunoita. Niissä seikkailee nalleja, tonttuja ja muita lasten suosikkeja. Alueen ikkunoita voi käydä ihastelemassa vielä nyt joulun pyhinäkin.

Lappeenranta sijaitsee kahden tunnin päässä Helsingissä, Kaakkois-Suomessa. Voit seurata linnoituksen ikkunoiden ilmestymistä myös sosiaalisesta mediasta. Tempaukselle otetaan seuraavat hashtagit käyttöön: #linnoituksenjoulu2020 #jouluikkunatlinnoituksessa.