Olivia Culpo esitteli kattavan ihonhoitorutiininsa – sisältää 40 vaihetta

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen malli Olivia Culpo on koko kesän aikana hemmotellut seuraajiaan sosiaalisessa mediassa näyttävillä kuvilla. Nainen on saanut seksikkään vartalonsa lisäksi kehuja hänen upeista kasvoistaan ja ihostaan, joka näyttää virheettömän upealta joka kuvassa.

Nyt 28-vuotias mallikaunotar esitteli Vogue-lehden julkaisemalla YouTube-videolla hänen kattavan ihonhoitorutiininsa. Rutiini sisältää hurjat 40 vaihetta, mutta Olivia Culpo paljastaa, että ei tee jokaista vaihetta päivittäin. Esimerkiksi ihokuorinnat ja naamiot nainen tekee kahdesta kolmeen kertaan viikossa.

Huolellisen puhdistamisen ja kosteuttamisen jälkeen Olivia Culpo esittelee myös miten hän tekee luottomeikkinsä. Luonnollisen hehkuva meikki saa pienen ripauksen glamouria nestemäisellä silmärajausvärillä tehdyillä rajauksilla, jotka korostavat silmien kissamaista muotoa.