Romee Strijd synnytti tytön – julkaisi upean videon raskausajasta ja vastasyntyneestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollantilainen Romee Strijd tunnetaan Victoria’s Secret -enkelinä, ja kaunotar onkin toiminut alusvaatemerkin mallina jo vuodesta 2015 lähtien. Kesän aikana tähti jäi kuitenkin mallin töistä tauolle tultuaan raskaaksi. Nyt nainen on synnyttänyt terveen tytön, joka sai nimekseen Mint van Leeuwen.

Romee Strijd sai miehensä Laurens van Leeuwenin kanssa Mint-tyttären 2. joulukuuta. Strijd julkaisi pienokaisesta upean Instagram-kuvan, jossa hän imettää vastasyntynyttä tytärtään sängyllä ja ihastelee pikkuista vauvaa hänen ruokaillessaan. ”Tunnen oloni niin siunatuksi kun saan viimein pidellä sinua käsivarsillani. Olemme niin rakastuneita sinuun”, tuore äiti hehkuttaa kuvatekstissään.

Romee Strijd julkaisi myös hänen YouTube-kanavalleen videon, jossa hän esittelee viikkojen saatossa kasvavaa raskausvatsaansa. Video huipentuu tyttären syntymään ja kuvaan, jossa malli poseeraa samaa seinää vasten viikko synnytyksen jälkeen Mint sylissään. Videon yhteydessä Strijd paljastaa, että hän ei ole juurikaan nukkunut viimeisen viikon aikana.