Jätevedenpuhdistamosta löydettii laiton viinivalmistamo

Ohhoh! Ruoka · Tim Isokivi

Moni ei todennäköisesti toivoisi juomansa viinin olevan valmistettu samassa tilassa, jossa on käsitelty jätevettä. Nyt erään yhdysvaltalaisen kylän viranomaiset ovat ratsanneet juurikin kyseisen kaltaisessa paikassa toimineen laittoman viinivalmistamon.

Alabaman DeKalbin piirikunnan poliisit saivat anonyymin vihjeen laittomasta alkoholin valmistuksesta. Poliisit suorttivat ratsian Rainsvillen jätevedenpuhdistamoon, jossa toimi laiton viinivalmistamo. Paikan päältä löydettiin muun muassa useita viinin valmistuksessa käytettyjä lasiastioita, tynnyreitä ja juomien käymiseen tarkoitettu hylly.

Poliisi pidätti 62-vuotiaan Allen Maurice Stiefelin syytettynä virka-aseman väärinkäytöstä ja laittomasti valmistetun alkoholin hallussapidosta. 15 vuoden ajan Rainsvillen jätevedenpuhdistamossa työskennellyt mies on myös irtisanottu sittemmin virastaan, uutisoi Associated Press.