Pasi ja Anssi yllättivät – julkaisivat uuden singlen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulun bilemusiikin kovin paketti lienee Pasin ja Anssin tänään yllättäen julkaistu kappale Peter Pohjoinen. Kaksikon pikkutuhma hassuttelu piristää vuoden synkintä aikaa. Kuuntele kappale artikkelin lopussa olevalta videolta.

– Kappale on tuttua Pasia ja Anssia, jonka c-osassa flirttaillaan hieman jopa Rammsteinin ja Guntherin suuntaan. Varma bilekansan suosikkikappale toimii sekä autoissa ja metsäkoneissa että tanssilattialla, kaksikko kuvailee kappaletta.

Pasin ja Anssin musiikkia on kuunneltu jo YouTubessa ja Spotifyssä yli 50 miljoonaa kertaa ja duon aikaisemmat singlet ovat menestyneet hyvin. Bändin kaksi ensimmäistä biisiä ovat striimanneet jo tuplaplatinaa, lisäksi Mahtava peräsin ja pulleat purjeet valittiin vuonna 2018 Radio KISSIN kesähitiksi.