Kim Kardashian ja Kanye West asumuserossa – keskittyvät urapolkuihinsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkispari Kim Kardashianin ja Kanye Westin parisuhdeongelmat ovat olleet yleisesti ihmisten tiedossa jo pitkään. Mielenterveysongelmista kärsivä räppäri hädin tuskin osallistuu perhe-elämäänsä, sillä hän asuu kaukana Wyomingin osavaltiossa sijaitsevalla maatilallaan.

Sen sijaan Kim Kardashian keskittyy neljän lapsen kasvattamisen lisäksi uraansa asianajajana Yhdysvaltojen Kaliforniassa. Hän on aloittanut harjoittelun lakitoimistossa ja aikoo osaltaan olla muuttamassa Yhdysvaltojen vankien tuomiokäytäntöä. Hän on edelleen naimisissa Kanye Westin kanssa, mutta pariskunnan avioliitto on nykään lähinnä muodollinen.

Page Six kertoo, että Kim Kardashian vaikuttaa onnelliselta ja tyytyväiseltä nykyiseen järjestelyyn. Hänen suhteensa oli kriisissä Kanye Westin kanssa aiemmin tänä vuonna. Naisen on kerrottu harkinneen avioeroa jo useamman vuoden ajan, mutta hän haluaa vielä antaa lastensa isälle mahdollisuuden.