Pyörävaras jäi kiinni Espoossa – narkkarikämpässä seitsemän polkupyörää

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos pääsi polkupyörävarkaan jäljille neuvokkaan kansalaisen ansiosta Espoossa. Varastetun polkupyörän omistaja oli nähnyt kuvan polkupyörästään sosiaalisessa mediassa. Kuva oli otettu tietyn asunnon edustalla.

Poliisi pääsi kuvan avulla polkupyörävarkaan jäljille, mikä jälleen kerran osoittaa rikollisten edustavan hyvin usein kansakunnan geenialtaan matalaa päätyä. Asuntoon suoritetussa kotietsinnässä löydettiin seitsemän pyörää, yksi pyörän runko, rikki sahattu lukko, sähköpotkulauta, kaasusumutin, huumausaineita, huumausaineiden käyttövälineitä ja huumausaineiksi luokiteltuja pillereitä.

Asunnon haltija ja asunnossa majaileva toinen henkilö otettiin kiinni. Heitä epäillään kätkemisrikoksesta, huumausainerikoksesta ja lievästä ampuma-aserikoksesta. Poliisi jatkaa rikosten tutkintaa, ja asia siirtyy aikanaan syyttäjälle. Yhdelle pyörälle on löytynyt omistaja. Muita pyöriä ei runkonumerojen perusteella ole ilmoitettu anastetuksi. Poliisi muistuttaakin jälleen, että on tärkeää ottaa runkonumero talteen ja valokuvata pyörä.