Täytekakkukaan ei pitänyt taaperoa hereillä – huvittava tilanne videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienten lasten ruokailun katseleminen on hellyttävää. Vauvat ja taaperoikäiset nauttivat ruoalla sotkemisesta ja sen tunnustelemisesta käsillään ennen kuin he laittavat ruokaa suuhunsa. Entistä huvittavampi näky on kuitenkin pikkuinen lapsi, joka on nälkäinen ja väsynyt.

Nyt YouTube-videolla nähdään suloinen tilanne, jossa taapero yrittää taistella unta vastaan ruokapöydässä. Pienen pojan edessä on jälkiruokana annettu herkullisen näköinen täytekakku, mutta sekään ei onnistunut pitämään pikkuista hereillä. Pojan silmät painuivat kiinni väkisin.

Äidin mukaan pojalla on takanaan pitkä lentomatka isovanhempien luo. Poika ei ollut nukkunut lainkaan matkan aikana, koska hän oli ollut niin innoissaan isovanhempiensa tapaamisesta. Illallisen koittaessa väsymys kuitenkin yllätti pikkuisen, jonka silmät eivät tahtoneet enää millään pysyä auki ruokapöydässä.