Ice-T julkaisi Cocon herutuskuvan – jättipovinen vaimo kuin joulun tuhmin tonttu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamourmalli Nicole Coco Austinin isä Steve Austin sairasti taannoin vakavan koronaviruksen ja sai siitä pysyvän keuhkovaurion taisteltuaan virusta vastaan pitkään hengityskoneessa. Julkkistytär Coco tunnetaan myös hiphop-legenda Ice-T:n vaimona ja uhkeakurvisena perheenäitinä. Kulissien takana Coco on pullantuoksuinen perinteinen perheenäiti, vaikka julkinen kuva on toinen.

Nyt Ice-T on esitellyt vaimonsa tulikuuman jouluisen poseerauksen, jossa Coco nähdään keikistelemässä erittäin kurvikkaana tontuttarena. Räppäri kertoo jättipovisen vaimonsa uskovan vielä Joulupukkiin ja vihjaa itsekin uskovan häneen edelleen.

Coco tuli suurelle yleisölle tunnetuksi rohkeista somekuvistaan, mutta aivan viime aikoina niiden määrä on hieman vähentynyt. Perhe-elämään Chanel-tyttärensä kanssa nykyisin keskittyvä Coco nähdään kuitenkin ajoittain hyvinkin näyttävissä kuvissa.