Katy Perryn paljasti: Esiintyi roolihahmonaan päästäkseen klubeille sisään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Katy Perryn ja näyttelijä Zooey Deschanelin on usein kommentoitu olevan melkoisen samannäköisiä, varsinkin silloin kun molemmilla oli vielä tummat hiukset. Nyt Katy Perry on jopa paljastanut käyttäneensä yhdennäköisyyttä hyödykseen.

Katy Perryllä on tuskin nykyään vaikeuksia päästä yökerhoihin, mutta ennen tähteyttä asia oli toisin. Laulajan mukaan hänen kommentoitiin usein näyttävän tuolloin juuri suosioon nousseelta Deschanelilta muutettuaan Los Angelesiin. Niinpä hän esitti olevansa näyttelijä pyrkiessään kubeille.

-Biletin runsaasti muutettuani Los Angelesiin. Halusin päästä klubeille vaikka minulla ei ollut rahaa, mainetta tai muutakaan, ja joskus esiinnyin sinuna päästäkseni sisään, Katy Perry paljasti Zooey Deschanelille kaksikon välisessä Instagram Live -tuokiossa.

Deschanel paljasti puolestaan poptähdelle tienneensä asiasta, sillä ihmiset olivat väittäneet nähneensä hänet paikoissa joissa hän ei ollut käynyt. Hän kuitenkin suhtautui asiaan huumorilla ja kertoo olleensa otettu siitä, että heitä kuvailtiin samannäköisiksi. Deschanel jopa esiintyy Perryn tuoreella musiikkivideolla, jossa avaruusolennot sieppaavat hänet sekoittaessaan näyttelijän ja poptähden toisiinsa.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön KATY PERRY (@katyperry) jakama julkaisu