Lil Waynelta vaaditaan oikeudessa yli 20 miljoonan korvauksia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-tähti Lil Wayne on joutunut ongelmiin ex-managerinsa taholta. Räppärin entinen manageri, Ronald Sweeney, on nostanut häntä vastaan oikeustoimet maksamattomista provisioista.

Ronald Sweeneyn mukaan Lil Wayne palkkasi hänet vuonna 2005 avukseen neuvotellessaan uusiksi sopimustaan Cash Money -levy-yhtiön kanssa. Wayne oli tuolloin riidoissa Cash Moneyn omistaja Birdmanin kanssa. Osapuolet sopivat tapauksen vuonna 2018, mutta Sweeneyn mukaan ei ole saanut omaa osuuttaan työskentelystä sen eteen.

Sweeneyn mukaan Lil Waynen ja Cash Moneyn sopimuksen uudelleenneuvottelu oli hänen ansiotaan. Lil Wayne irtisanoi ex-managerinsa syyskuussa 2018. Räppäri ei ole toistaiseksi kommentoinut häntä vastaan nostettua tuoretta kannetta, uutisoi TMZ.