Ryan Reynoldsin deittimainos somehitiksi – vuosi 2020 löysi treffikumppanin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Deadpool-tähti Ryan Reynolds tunnetaan parhaiten näyttelijänä, mutta hänellä in myös oma tuotantoyhtiö, joka erikoistuu lyhyisiin videoihin ja mainoksiin. Maximun Effort -yhtiön tuorein luomus on runsaasti huomiota ja huvittuneisuutta herättänyt Match.com-deittipalvelun mainos.

Mainoksen alussa itse Saatana kärsii yksinäisyydestä Helvetissä, mutta Match-treffipalvelun avulla hän löytää seuraa. Saatanan treffikumppani on tietenkin vuosi 2020, joka nähdään mainoksessa ruskeahiuksisena naisena. Yhdessä he muun muassa varastavat vessapaperia ja katselevat elokuvaa pademian vuoksi suljetussa teatterissa.

Mainoksen taustalla kuullaan Taylor Swiftin uusi versio hänen vuoden 2008 Love Story -hitistään. Kyseessä on Swiftin ensimmäinen uusi versio hänen vanhasta kappaleestaan. Tähti nimittäin ilmaisi taannoin suunnitelmansa tehdä vanhat kappaleet uusiksi alkuperäisten versioiden oikeuksien päädyttyä vastoin Swiftin toiveita musiikkituottaja Scooter Braunin omistukseen.