American Idol -tähti Katharine McPhee esitteli raskausvatsaansa – somekansa huokasi ihastuksesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen poplaulaja Katharine McPhee on naimisissa musiikkituottaja David Fosterin kanssa ja he saivatkin juhlia kesäkuussa ensimmäistä hääpäiväänsä. Lokakuussa pariskunta ilmoitti myös odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan.

Katharine McPhee on nyt jakanut sosiaalisessa mediassa ensimmäiset kuvat, joissa hänen pyöristynyt raskausvatsansa nähdään. Kuvissa tähdellä on yllään upea vaaleansininen takki, jonka kanssa nainen esittelee sivuprofiiliaan peilin kautta. ”Minun kaikista upein ja kaunein hehkuva vaimoni”, ylpeä aviomies David Foster kommentoi kuvaa.

Lapsi on 36-vuotiaalle Katharine MacPheelle ensimmäinen ja 71-vuotiaalle David Fosterille kuudes. Fosterilla on ex-vaimonsa Rebecca Dyerin kanssa 39-vuotias tytär Sara, 38-vuotias tytär Erin sekä 34-vuotias poika Jordan. Miehellä on myös edellisistä suhteistaan kaksi lasta, 50-vuotias Allison ja 46-vuotias Amy.