Kehonrakentaja meni naimisiin seksinuken kanssa – puolustaa vähemmistöjen oikeuksia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Taannoin Kazakstanin mestaruuden kehonrakennuksessa voittanut lihaskuntoharjoittelija Juri Tolotshko on mennyt naimisiin seksinuken kanssa. Miehen hääjuhlasta on on julkaistu video sosiaaliseen mediaan ja Youtubeen.

Tolotshko on esiintynyt vuosien varrella lukuisissa medioissa kertomassa omasta seksuaalisuudestaan. Hänen nykyisen vaimonsa nimi on Margo, ja mies kertoo olevansa seksuaalisen vähemmistöryhmän edustaja Häiden vieraat tuntuivat olevan sinut sen tosiasian kanssa, että heidän ystävänsä meni naimisiin seksinuken kanssa.

Kaikki eivät kuitenkaan hyväksy tunnetun urheilijan erikoista liittoa. Hänet pahoinpideltiin lokakuun loppupuolella Almatyssa järjestetyssä poliittisten uudistusten ja poliittisten sortojen vastaisessa mielenosoituksessa. hän halusi tukea transsukupuolisten ihmisten, erityisesti siirtokunnassa raiskatun Victoria Berkhodzhaevan, oikeuksia.

Hän sai pahoinpitelyssä aivotärähdyksen, nenämurtuman ja hammasvaurioita, Inform Buro uutisoi. Hän astui vihille rakastettunsa kanssa osoittaakseen, että rakkautta ei voi rajata.