Missi rikkoi maailmanennätyksen – söi minuutissa käsittämättömän määrän kananugetteja

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nela Zisser kruunattiin vuonna 2013 miss Uudeksi-Seelanniksi, mutta kyseessä ei ole suinkaan ainoa asia mistä hänet tunnetaan maailmalla. Tähdellä on suuri ruokahalu ja mitä ilmeisimmin epätavallisen hyvin toimiva aineenvaihdunta.

Nyt Nela Zisser on rikkonut uuden syömisennätyksen. Hän söi minuutin aikana 298 gramman edestä kananugetteja. Yhteensä nugetteja kului aikarajan sisällä 16 kappaletta.

Zisser sai ennätyksen rikkomisen myötä ensi kertaa nimensä Guinnessin ennätystenkirjaan. Ennätys meni rikki reilusti, sillä hänen olisi tarvinnut syödä tavoitteen saavuttaakseen 200 grammaa kananugetteja. Kilpasyömisen ohella Zisser on ehtinyt edelleen tekemään myös mallintöitä ja opiskelemaan lääketiedettä.