Olipa nolo tilanne moottoripyöräkilpailuissa – kuljettaja tuuletti liian aikaisin

Autot Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vanhan sanonnan mukaan ei pidä nuolaista, ennen kuin tipahtaa. Brasilialainen kilpamoottoripyöräilijä Andre Verissimo sai taannoin oppia tämän kantapään kautta.

Brasilian SuperBike-sarjan Goianassa järjestetyssä kilpa-ajossa todistettiin 20. joulukuuta noloa ja koomistakin tilannetta. Autodromo Internacional Ayrton Senna -radalla ajanut Andre Verissimo oli varma voitostaan kilpailun viime metreillä. Hän nosti jo etukäteen kätensä ilmaan tuulettaakseen maaliin pääsemistä ensimmäisenä.

Kohtalolla oli kuitenkin toisenlaisia suunnitelmia Verissimon varalle. Kuljettajan tuulettaessa Osvaldo Filho ja Marcelo Skaf ajoivat maaliviivalle hänen ohitseen. Niinpä Verissimo päätyi lopulta kilpa-ajon kolmannelle sijalle, uutisoi Sky News.