Helsingin legendaarinen Sivuraide-ravintola sulkee ovensa – huomenna viimeinen aukiolopäivä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Isosta pizzasta ja oluttuopista tunnettu helsinkiläinen ravintola Sivuraide sulkee ovensa huomenna vuoden viimeisenä päivänä 31. joulukuuta 2020. Syynä on vuokrasopimuksen päättyminen nykyisessä osoitteessa Hämeentiellä, Helsingin Kurvissa.

Sivuraide on myös monen ulkopaikkakuntalaisen suosikki, koska ravintolan jättipizzan saa suhteellisen edullisesti oluen kanssa kimppatarjouksena. Ravintola on toiminut samassa paikassa 90-luvun puolesta välistä lähtien. Sivuraide etsii parhaillaan uutta liiketilaa.

– Hyvää asiakkaamme, iiketilan vuokrasopimus päättyy 31.12.2020. Ilmoitan kun avaamme uuden liikkeen lähistöllä. Kiitämme kaikkia asiakkaitamme, Sivuraide tiedottaa nettisivuillaan.