Mariah Carey rikkoi Spotify-ennätyksen – jouluhitti kuunneltiin 17 miljoonaa kertaa päivässä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mariah Careyn All I Want for Christmas is You on kuulunut vuosikymmenten ajan suurimpiin jouluhitteihin. Vuosi 2020 ei ole ollut poikkeus, sillä kappale on jälleen noussut soittolistojen kärkeen. Hitti kohosi muun muassa ensimmäistä kertaa mös Iso-Britannian singlelistan kärkisijalle.

Nyt All I Want for Christmas is You on rikkonut ennätyksen musiikin suoratoistopalvelu Spotifyssä. Kappaletta kuunneltiin yhden vuorokauden aikana 17 223 000 kertaa, enemmän kuin mitään muuta kappaletta aikaisemmin. Mariah Carey juhlisti asiaa Twitter-tilillään.

– Vau! Tiedän ihmisten luulevan, että tahkoan tällä rahaa (pieni salaisuus: Artistit tienaavat erittäin vähän suoratoistoilla). Todellinen syy hämmästykselleni ja kiitokselleni on kuitenkin sen näkeminen, kunka paljon riemua kirjoittamani pieni kappale tuo ihmisille, Mariah Carey kirjoitti Twitterissä.