Pelastuslaitos: Helsingin keskustassa ei saa ampua ilotulitteita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Helsingin kaupungin pelastuslaitos kieltää ilotulitteiden käytön edellisvuosien tapaan Helsingin kaupungin tietyillä alueilla, toreilla, puistoissa ja ostoskeskuksissa. Kieltoalueisiin on tullut kaksi uutta aluetta: Kansalaistori ja Makasiinipuisto.

– Pelastusviranomaisena olemme arvioineet tilannetta vallitsevat olosuhteet huomioiden ja nämä uudet alueet ovat sellaisia, joissa on tarpeen tänä vuonna kieltää ilotulitteiden käyttö, Pelastusjohtaja Vesa Halonen Helsingin kaupungin pelastuslaitokselta kertoo.

Pelastuslaitos toivoo ihmisten ottavan huomioon koronatilanteen, noudattavan kokoontumisrajoituksia ja toivoo malttia juhlimiseen. Samalla pelastuslaitos haastaa kaupunkilaiset miettimään, voisiko uutta vuotta juhlia uusilla tavoilla niin, että samaan aikaan ilo ja toiset ihmiset huomioitaisiin.