Ihmis-Ken on nyt jättirintainen kaunotar – uskomaton muodonmuutos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmis-Ken on nykyään elävä Barbie, sillä Rodrigo Alves -nimellä julkisuuteen noin seitsemän vuotta sitten astunut plastiikkakirurgien taidonnäyte on nykyään nainen. Hän on elänyt nyt vuoden Jessica Alvesina, ja on kertomansa mukaan onnellisempi kuin koskaan.

Kauneusalan yritysten kanssa tiiviisti markkinointiyhteistyötä tekevä Alves on nyt esitellyt uusi tekoripsiään Instagramissa. Hän on muovisen nuken näköinen – mutta tämä lienee myös hänen tavoitteensa. Jessica Alves tähdittää pian alkavaa sarjaa, jossa hän etsii itselleen elämänsä rakkautta.

Alves on kotoisin Brasiliasta, mutta asuu tällä hetkellä Lontoossa. Hänellä on koti myös Italian Roomassa ja Espanjan Marbellassa. Alves elättää itsensä luksustyyliin varakkaiden vanhempiensa perinnöllä.