Veneestä pudonnut pelastautui majakkaan – löydettiin myöhemmin alastomana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Onnettomuuteen merellä joutunut 64-vuotias mies onnistui pelastautumaan hurjalla tavalla. Hänet löydettiin tunteja myöhemmin keskellä merta sijaitsevalta majakalta. Australialainen David Simpson putosi mereen veneensä kannelta voimakkaan aallon toimesta.

Mies joutui katselemaan, kuinka vene ajelehti poispäin hänen koiransa edeelleen sen kannella. Simpson onnistui kuitenkin uimaan noin 800 metrin päässä sijainneen majakan luokse ja odotteli, kunnes pääsi aallon nostamana tarttumaan sen tikkaisiin.

Miehittämätön vene löydettiin CNN-uutissivuston mukaan myöhemmin ajelehtimasta toisen merenkävijän toimesta. Hän ilmoitti asiasta ilmoitettiin viranomaisille. Kolme tuntia myöhemmin Simpson onnistuttiin paikantamaan, ja hänet pelastettiin helikopterin kyytiin.

Simpson kertoo riisuneensa itsensä alasti yrittääkseen saada huomiota heiluttamalla shortsejaan majakasta käsin. Hän tosin vitsailee sen mahdollisesti johtaneen vain pelastuksen viivästykseen. Miehen onneksi myös hänen koiransa Mitch oli selvinnyt koettelemuksesta vahingoittumattomana.