Vaarallisilla vesillä -sarjan tähti löytyi kuolleena – jo toinen tapaus lyhyen ajan sisään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vaarallisilla vesillä -televisiosarjan ammattikalastaja Nick McGlashan on kuollut. Hän oli 33-vuotias. Kuolinsyytä ei ole vielä selvitetty, mutta hänet löydettiin sunnuntaina menehtyneenä kotoaan Yhdysvaltojen Nashvillesta.

Nick McGlashan työskenteli Summer Bay -kalastaja-aluksella ja esiintyi Vaarallisilla vesillä -televisiosarjassa vuosina 2013-2020. Hänellä oli päihdeongelma. Mies hakeutui vieroitushoitoon Vaarallisilla vesillä -sarjan 13. tuotantokaudella, TMZ uutisoi.

Tähti käytti tällöin reseptilääkkeitä ja alkoholia sekaisin. Hän oli sittemmin päihteettömän elämän puolesta puhunut julkisuuden henkilö. Hän on toinen saman sarjan tähti, joka on kuollut muutaman kuukauden sisään. Mahlon Reyes menehtyi elokuussa 38-vuotiaana.