Chrissy Teigenin reseptit testissä – nainen kokkasi koko viikon tähden keittokirjasta

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Chrissy Teigen rakastaa ruoanlaittoa ja syömistä, minkä vuoksi hän päätti kirjoittaa keittokirjan. Cravings-keittokirjasta tuli niin suosittu, että tähti kirjoitti toisenkin kirjallisen herkullisia reseptejä Cravings – Hungry for more -nimeä kantavaan teokseen. Nyt tämän toisen keittokirjan resepteistä osa laitettiin testiin.

Lindsay päätti tehdä YouTube-videolla haasteen, jossa hän laittoi kotonaan ruokaa kokonaisen viikon ajan pelkästään Chrissy Teigenin reseptejä apunaan käyttäen. Lindsay ei laita itse kotonaan ruokaa juuri koskaan, minkä vuoksi Teigenin reseptit pääsivät myös todelliseen testiin, jossa niiden vaikeusaste nähtiin käytännössä.

Lindsay tekee ensimmäisenä päivänä suuren aamiaisen, jossa hän valmistaa kananmunia, paistettuja perunoita ja köyhiä ritareita tuorejuustokuorrutteella. Nainen onnistui yli odotusten ja ruoat näyttivät maistuvan myös ystäville. Lindsay teki myös keittokirjasta muun muassa kookoshiutaleilla päällystettyjä nugetteja, nachoja, grillatun voileivän ja pannukakkuja. Jokainen resepti onnistui melko hyvin ja maistui naisen mielestä taivaalliselta.