Stella Maxwell pakkasessa alastomana – poistetaanko kuva liian paljastavana?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjoisirlantilainen Stella Maxwell on mallikaunotar, joka varttui Belgiassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Malliuransa 14-vuotiaana aloittanut Stella noteerattiin laajemmin vasta päästyään Victoria’s Secret -muotinäytöksen tähdeksi. Viime syksynä hän aktivoitui jälleen sosiaalisessa mediassa rohkeilla kuvillaan.

Nyt Maxwell on poseerannut lähes alastomana talvipakkasessa upeissa lumisissa maisemissa, jotka olisivat voineet olla esimerkiksi Suomesta. Kaunottaren muiden päivitysten perusteella rohkea poseeraus on kuvattu Pohjois-Amerikassa.

30-vuotias Stella Maxwell on nähty viime aikoina poseeraamassa sosiaalisessa mediassa muun muassa upeissa alusvaatekuvissa sekä uima-altaalla melko niukassa mustassa uimapuvussa. Nykyisin Stellalla on 4,6 miljoonaa seuraajaa jo yksin Instagramissa.