Tiger Kingin Carole Baskinille suunnitteilla oma televisiosarja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi vuoden 2020 suurimmista puheenaiheista oli Netflixin Tiger King: Villi ja vaarallinen tiikeribisnes -sarja. Nyt yksi kohutun dokumenttisarjan tähdistä saattaa olla saamassa oman televisiosarjansa.

Big Cat Rescuen toimitusjohtajana toimiva Carole Baskin paljasti faneilleen tuoreita kuulumisiaan sähköpostissa, uutisoi Page Six. Hän kertoo käyvänsä parhaillaan neuvotteluja sekä omasta tv-sarjasta että omaelämänkertakirjan kirjoittamisesta. Baskinin mukaan sarja seuraisi hänen töitään isojen kissaeläinten hyväksikäytön lopettamiseksi.

Carole Baskin oli yksi Tiger King -sarjan seuraamista lukuisista värikkäistä henkilöistä. Toinen omaa eläintarhaansa pyörittänyt Joe Exotic tuomittiin vankeusrangaistukseen yritettyään murhauttaa hänet. Baskin on puolestaan itse ollut huhujen ja salaliittoteorioiden kohteena, joiden mukaan hän murhasi entisen aviomiehensä Don Lewisin ja syötti tämän ruumiin tiikereille.