Exä yritti murtautua George Michaelin kotiin – juuri ennen kuoleman vuosipäivää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen popmuusikko George Michael kuoli 25. joulukuuta vuonna 2016. Hän kuoli sydänkohtaukseen nukkuessaan. Erityisen raskaasti kuoleman ottivat paitsi tähden fanit ja perhe, myös hänen avopuolisonsa Fadi Fawaz.

Fadi Fawaz jäi tiistaina 22. joulukuuta kiinni yritettyään murtautua George Michaelin tyhjillään olevaan kotiin Lontoossa. Hän oli onnistunut livahtamaan turva-aidan yli ja rikkomaan ikkunan. Fawaz oli huutanut paikalle hälytetyille poliiseille edesmenneen poikaystävänsä halunneen hänen saavan kotinsa.

Silminnäkijät kommentoivat päihdeongelmista kärsineen Fadi Fawazin olleen huonokuntoisen näköinen ja erittäin tunteellisessa tilassa. The Sun -lehden mukaan poliisien täytyi käytännössä raahata hänet pois tähden kodin pihalta. Fawazin lähipiiri kuvailee joulun olevan erityisen vaikeaa ja yksinäistä aikaa miehelle, ja välikohtaus tapahtuikin vain paria vuorokautta ennen George Michaelin kuoleman vuosipäivää.