Nyt se on varmaa! Freddy Krueger -tähti mukaan Stranger Thingsiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Painajainen Elm Streetillä -elokuvasarjassa nuoria heidän unissaan vaaninutta Freddy Kruegeria esittänyt Robert Englund on tekemässä paluun. Hänet on kiinnitetty Netflixin suositun Stranger Things -sarjan tulevalle neljännelle tuotantokaudelle. Uutinen paljastettin Stranger Thingsin virallisella Twitter-tilillä.

Robert Englund tulee näyttelemään Stranger Thingsissä Victor Cree l-nimistä uutta hahmoa. Häntä kuvaillaan psykiatriseen sairaalaan raa’asta murhasta 1950-luvulla tuomituksi häiriityneeksi ja pelottavaksi mieheksi. Hahmo ei siis kuvauksen perusteella ole kaukana Englundin tunnetuimmasta roolista.

Stranger Thingsin tulevalle tuotantokaudelle kiinnitettiin myös HBO:n Game of Thrones -sarjassa Jaqen H’gharia esittänyt saksalaisnäyttelijä Tom Wlaschiha, jonka roolihahmoa kuvaillaan älykkääksi ja charmikkaaksi venäläiseksi vanginvartijaksi. Muita juuri paljastettuja uusia Stranger Things -näyttelijöitä ovat Harry Potter -elokuvista tunnettu Jamie Campbell Bowerl Eduardo Franco, Joseph Quinn, Sherman Augustus, Mason Dye ja Nikola Djuricko.