Jessica Edströmin pakaroille maailmanlaajuista huomiota

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa kansainvälistä suosiota nauttiva suomalaiskaunotar Jessica Edström vietti koronakesän Suomessa Merenkurkun rantamaisemissa, josta hän julkaisi seuraajilleen ympäri maailmaa näyttäviä kuvia. Viime aikoina Jessica on jo päässyt hieman matkustelun makuun.

Nyt jouluiset kuvat ovat jo historiaa, sillä Jessica on jo ehtinyt vuodenvaihteen merkeissä esitellä vartaloaan uusissa sosiaalisen median kuvissaan. Kansainvälistä huomiota saavissa kuvissa Edström esittelee esimerkiksi pakaroitaan auliisti valtavalle seuraajajoukolleen.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.