Verstappenin uusi rakas Kelly Piquet on tyrmäävä mallikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka formulamaailman kulisseissa on viime aikoina kuohunut, kun Max Verstappen ja Kelly Piquet vahvistivat jo pitkään velloneet suhdehuhut julkaisemalla molempien sosiaalisen median tileillä uutenavuotena yhteiskuvat. Verstappenin uusi rakas Kelly Piquet on formulalegenda Nelson Piquetin tytär ja formulatähti Daniil Kvjatin exä.

Kelly on tehnyt ammatikseen malliuraa, jonka tuloksia voidaan nautiskella kuvina myös sosiaalisessa mediassa. Siellä mallikaunotar on julkaissut upeiden poseeraustensa lisäksi myös kuvia perhe-elämästään ja lapsestaan.

33-vuotias brasilialaistaustainen Kelly Piquet syntyi Saksassa ja on opiskellut Britanniassa ja Yhdysvalloissa, mutta vietti nuoruutensa Ranskassa. Kansainvälinen kaunotar kiersi jo lapsena aktiivisesti maailmaa isänsä F1-uran merkeissä. Viime vuosina Kelly on työskennellyt Formula E -sarjan viestinnässä. Kelly ja formulatähti Daniil Kvjat seurustelivat taannoin ja saivat vuonna 2019 yhteisen lapsen vain kuukausia ennen suhteen päättymistä.