Lala Kent on raskaana – Vanderpump Rules -tähti saa tytön

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessakin esitetyssä Vanderpump Rules -televisiosarjassa mukana oleva laulaja ja näyttelijä Lala Kent on aiheuttanut omilla suhdekiemuroillaan paljon kysymyksiä. Ohjelman uudella tuotantokaudella hän on esitellyt viimein rakkaansa, elokuvatuottaja Randall Emmettin.

Lala Kent ja Randall Emmett ovat kihloissa ja heidän oli määrä mennä tänä kesänä naimisiin, mutta koronavirus muutti suunnitelmat ja juhlat peruttiin. Nyt pariskunta on ilmoittanut odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan.

Lala Kent ilmoitti raskaudestaan sosiaalisessa mediassa. He saivat selville odottavansa tyttöä, kun pellolle laskuvarjolla liitelevä nainen paljasti vaaleanpunaisen värin avulla tulevan lapsen sukupuolen. Kent yllättyi uutisesta koska hän tuntui olevan varma siitä, että hän olisi odottanut poikaa. Lapsi on 30-vuotiaan Kentin esikoinen, mutta 49-vuotiaalle Randall Emmettille kolmas.