Miley Cyrus repsahti koronakaranteenissa – päihteiden käyttö houkutteli liikaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Miley Cyrus julkaisi taannoin uuden Prosoner-nimisen kappaleen ja sen näyttävän musiikkivideon. Kappaleessa vierailee myös suosittu laulaja Dua Lipa, jonka kanssa Cyrus muhinoi rohkeasti uudessa musiikkivideossa suudellen tätä eri puolille kehoa.

Uutta musiikkia luodessaan Miley Cyrus on halunnut elää täysin absolutistina. Aiemmin nainen käytti runsaasti alkoholia ja poltti kannabista, mutta huomasi, että ne sumentavat hänen ajattelukykyään. Tuoreessa haastattelussa Cyrus myönsi, että tämän vuoden aikana hän on uudelleen repsahtanut päihteisiin.

Miley Cyrus on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan, että hän alkoi koronapandemian aikana juomaan uudelleen alkoholia. 27-vuotias nainen ei kuitenkaan halunnut kertoa tällöin asiasta julkisuuteen mitään. Cyrus ei soimaa itseään siitä, että hän joi, mutta hän kuitenkin tietää olevansa parempi versio itsestään selvin päin. Nyt tähti on ollut raittiina jälleen kaksi viikkoa.