Naapuri todisti surullisen näyn – perhe muutti ja hylkäsi kissansa pihalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maria-niminen nainen oli tietoinen siitä, että hänen naapurissaan asuva perhe oli muuttamassa pois. Muuttopäivänä Maria huomasi järkytyksekseen, että perhe oli päättänyt hylätä vanhan kissansa ja jättää sen talon pihaan kylmästi kun he kaasuttivat autoilla tiehensä.

Mariaa oli suututtanut se, että naapurit eivät olleet kertoneet asiasta kenellekään tai edes yrittäneet etsiä kissalle uutta kotia. He vain jättivät lemmikin talon pihalle oman onnensa nojaan. Maria olisi halunnut heti pelastaa Rolo-nimisen kissan, mutta hylkäämisen jälkeen kissa ei luottanut ihmisiin. Se ei antanut ottaa itseään kiinni, ei päästänyt ihmisiä lähelleen ja halusi vain makoilla talon vieressä odotellen omistajiaan kotiin.

Päivien kuluessa Maria onnistui vähitellen saamaan Rolon luottamuksen tarjoamalla kissalle ruokaa ja leluja. Lopulta Maria sai Rolon kiinni ja toi eläinlääkärin tarkistuksen jälkeen kissan kotiinsa. Kissa alkoi vähitellen tottumaan uuteen kotiinsa, mutta Maria kuitenkin huomasi, että aina toisinaan Rolo katseli ikkunasta ulos vanhalle talolleen ja tuntui edelleen odottavan vanhaa perhettään kotiin.