Nainen leikkasi viraalivideolla hiuksensa itse – pituutta lähti yli 53 senttimetriä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

TikTok-sovelluksessa on tämän vuoden aikana levinnyt trendi, jossa etenkin naiset ja tytöt esittelevät tekemiään hiusmallien muutoksia näyttävillä videoilla. Videoilla näytetään aina aluksi lähtötilanne, jonka jälkeen ääni taustalla kehottaa henkilöä olemaan tekemättä muutosta. Lopuksi henkilö kuitenkin esittelee näyttävän lopputuloksensa ja toteaa viileän rauhallisesti uskaltaneensa tehdä sen.

Rachel LeBlanc julkaisi TikTokin lisäksi myös Instagramin puolella pidemmän version videosta, jossa hän leikkaa hiuksensa. LeBlanc joutui keräämään rohkeutta melko pitkään, koska hänen upeat hiuksensa ylettivät naisen takapuoleen saakka. Hän oli kuitenkin päättänyt leikata kutrinsa trendikkääseen polkkamittaan.

Videolla nähdään miten paljon Rachel LeBlancia jännittää hiustensa leikkaaminen. Nainen jakaa hiuksensa neljään eri osioon, minkä jälkeen hän alkaa leikkaamaan hiustupsuja osio kerrallaan. Lopulta nainen onnistuu loihtimaan itselleen näyttävän uuden tyylin, johon hän tuntuu olevan itsekin melko tyytyväinen.