Golftähden huikea hole-in-one -videolle – pallo pomppi lammikon suoraan reikään

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hole-in-onen lyöminen golfkentällä on jo itsessään huikea saavutus. Nyt espanjalainen golftähti Jon Rahms on suoriutunut lyönnistä, joka ei onnistuisi aivan keneltä tahansa.

Jon Rahms osallistui taannoin Yhdysvaltojen Georgiassa järjestettyään The Masters -turnaukseen. Hän löi harjoituskierroksen aikana huikean hole-in-onen, jossa pallo päätyi reikään ensimmäisellä lyönnillä lammikon pinnan päältä. Näkyä voisi verrata leipien heittoon, jossa kivi saadaan pomppimaan veden päällä heittämällä se oikealla tavalla.

Kyseessä oli jo Rahmsin toinen hole-in-one The Mastersin aikana. Indepependent-lehden mukaan urheilutoimittaja Tyler Greever kuvaili lammikkolyöntiä yhdeksi naurettavimmista koko uransa aikana urheilussa todistamistaan asioista.