Näin Rebel Wilson muuttaa huonon päivän hyväksi – yksinkertainen niksi toimii

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Rebel Wilson on ollut tämän vuoden aikana paljon uutisotsikoissa elämäntapamuutoksensa vuoksi. Nainen päätti tänä vuonna keskittyä terveyteensä ja onnistui pudottamaan yli 20 kiloa painostaan. Tähti näyttää niin koukuttuneelta terveellisiin elämäntapoihin, että kuntoilu ja hyvät ruokatottumukset ovatkin tainneet tulla jäädäkseen naisen elämään.

Rebel Wilson on tänä kesänä julkaissut itsestään ensimmäisiä uimapukukuvia ja nyt tähti julkaisi kuvan, jossa hänen keskivartalonsa on kokonaan paljaana. 40-vuotias näyttelijätär on ottanut kuvan lenkillä, jonne hän päätti lähteä vaikka päivä olikin saanut ensin todella huonon alun.

Rebel Wilsonin päivä oli alkanut todella huonosti, mutta päätös kävelylle lähtemisestä oli kuitenkin parantanut sen heti. Naisen mukaan huonon päivän lääke koostuukin pitkästä kävelylenkistä, hyvän ja motivoivan podcastin tai äänikirjan kuuntelemisesta luonnossa ja veden juomisesta.