Ashley Graham rakastaa raskausarpiaan – esitteli odotusajan jälkiä vaikuttavalla videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Ashley Graham sai tammikuussa esikoisensa hänen aviomiehensä ohjaaja Justin Ervinin kanssa. Nainen on saanut faneiltaan paljon kiitosta siitä miten totuudenmukaisen kuvan hän on antanut sosiaalisessa mediassa äitiyden eri puolista. Nyt Graham on videolla esitellyt vatsaansa syntyneitä raskausarpia.

Ashley Graham julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, joka on saanut naisilta ja etenkin äideiltä paljon kiitosta. Videolla Grahamin alavatsaan syntyneet raskausarvet näkyvät lähikuvassa. Nainen tuo kätensä arpien ympärille ja luo niillä sydämen muodon. Graham on halunnut videolla osoittaa arvostuksensa raskausarpia ja niiden merkitystä kohtaan. Ne ovat syntyneet uuden elämän merkiksi.

Ashley Graham on ollut hyvin suvaitsevainen ja armollinen itseään ja muuttunutta vartaloaan kohtaan raskauden jälkeen. Graham on myös jakanut oman matkansa Instagramissa ja saanut paljon hyvää palautetta siitä miten hän puhuu kehopositiivisuuden puolesta.