Justin Bieberin esitys sai polvilleen – palkittiin vuoden 2020 miesartistina

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Justin Bieber on elänyt hyvin vaiherikkaan elämän nuoreen ikäänsä nähden. Kuuluisuus ja raha veivät aiemmin teini-ikäisen pojan pahoille teille päihteiden maailmaan, jolloin nuorta poptähteä luonnehdittiinkin usein lehtien palstoilla huonokäytöksisenä artistina.

Tällä hetkellä 26-vuotias tähti elää kuitenkin seesteisempää ajanjaksoa elämässään. Bieber meni kaksi vuotta sitten naimisiin Hailey Baldwinin kanssa ja on myös julkaissut uutta musiikkia. Nyt Justin Bieber esitti kaksi uutta kappalettaan People’s Choise Awards -palkintogaalassa.

Justin Bieber esitti gaalassa aluksi koskettavan kappaleensa Lonely. Tämän jälkeen mies lauloi vielä Holy-kappaleen vaikuttavan kuoron kanssa. Bieber palkittiin gaalassa myös vuoden 2020 parhaana miesartistina.