Levin matkailijoilla koronavirustartuntoja – altistumiset ajoittuvat vuodenvaihteeseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Levillä on todettu viikon aikana yhteensä viisi uutta kotonavirustartuntaa. Kaksi tartunnan saanutta on jo palannut takaisin kotipaikkakunnalleen, mutta he ovat saattaneet altistaa muita Levillä uutta vuotta juhlineita.

Lapin koronavirustartuntoja listaavan sivuston mukaan koronavirukselle on voinut altistua Levillä ravintola Gondolassa 30.12. kello 13:30–14:30. Sen lisäksi tartunnan saaneet ovat asioineet 31.12. ravintola Hookissa kello 17:00–19:00 ja Bar Ihkussa kello 19:00–22:00. 

Lapin sairaanhoitopiirin ylilääkärin Markku Broaksen mukaan kolme muuta koronatartunnan saanutta matkailijaa on saanut positiivisen koronatestituloksen Levillä ollessaan. Kaikki altistuneet on saatu kartoitettua.