Nelivuotias kunniapalomieheksi – pelasti pikkuveljensä hukkumiselta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nelivuotias poika on julistettu sankariksi epäitsekkään tekonsa nasiosta. Kalifornian Orange Countyssä asuva Mason Ochoa oli nopean toimintansa ansiosta auttanut pelastamaan kaksivuotiaan pikkuveljensä hukkumiselta.

Mason oli nähnyt veljensä Nicholasin putoavan perheen takapihan uima-altaaseen. Hän juoksi paikalle, tarttui kaksivuotiaaseen ja yritti pidellä hänen päätään pinnan yläpuolella huutaen samalla apua. Poikien isä, Jose Ochoa soitti hätänumeroon.

Altaasta pelastettu Nicholas ei ensin hengittänyt, mutta lopulta hän virkosi. Paikallinen palokunta nimesi Masonin kunniapalomieheksi hänen nopean ja esimerkillisen toimintansa ansiosta. Hän pääsi NBC-uutissivuston mukaan kokeilemaan oikean paloletkun käyttöä, ja palopäällikkö vitsaili hänen saavan työpaikan palokunnan riveistä noin 14 vuoden päästä.