Tubettaja tuhosi Playstation 5 -konsolinsa silppurilla

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tuoreen Playstation 5 -pelikonsolin kysyntä on ollut niin suurta, ettei niitä riittänyt edes kaikille ennakkotilaajille. Moni upouuden konsolin jouluksi halunnut joutuikin jäämään nuolemaan näppejään odotellessaan laitteiden seuraavaa erää.

Toisille Playstation 5 -konsoleita on tuoreen videon perusteella riittänyt liiaksikin asti. Youtube-käyttäjä Captain Crunch Experiments julkaisi nimittäin videon, jossa upouusi Playstation 5 päätyy suoraan laatikosta metallisilppurin tuhottavaksi.

Vaikka pelikonsolin näkeminen silppurin hampaissa kiehtoi osaa katsoista, keräsi video myös kritiikkiä. Osa katsojista oli raivoissaan Captain Crunchille harvojen halukkaiden saaman laitteen tuhoamisesta. Negatiivisesta palautteesta huolimatta hän suunnittelee seuraavaksi tuhoavansa Microsoftin tuoreen Xbox Series X -konsolin samalla tavalla.