Auts, mikä tilanne – Arnold Schwarzenegger muisti vävynsä nimen väärin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Chris Pratt on naimisissa Katherine Schwarzeneggerin, toimintatähti ja Kalifornian ex-kuvernööri Arnold Schwarzeneggerin tyttären kanssa. Nyt miehet ovat joutuneet koomiseen ja noloon tilanteeseen Arnoldin sekoitettua vävynsä toiseen Chris-nimiseen näyttelijään.

Chris Pratt järjesti taannoin Instagramissa virtuaalisen hyväntekeväisyystilaisuuden, johon osallistuivat hänen lisäkseen muun muassa Tom Holland, Bryce Dallas Howard, Jamie Foxx ja Anrold Schwarzenegger. Pratt esitteli Schwarzeneggerin Mr. Universena. Schwarzenegger puolestaan kiitti Chris Evansia.

– Hei, Chris Evans… Ei Chris Evans, olen pahoillani. Mokasin tämän koko jutun heti alkuun. Chris Pratt, Schwarzenegger sanoi.

Chris Pratt suhtautui mokaan huumorilla, ja Arnold Schwarzenegger kuvaili häntä suosikkivävykseen. Toimintatähden virhe on jokseenkin ymmärrettävä, sillä Marvelin Avengers-elokuvien päärooleissa on nähty peräti kolme eri Chrisiä. Star-Lordia esittävän Chris Prattin ja Captain Americaa esittävän Chris Evansin lisäksi elokuvissa on mukana Thoria esittävä Chris Hemsworth.