Marika Fingerroosin jättipovi varasti huomion – täysin rinnoin lomatunnelmissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen aktiivisesti kuviaan ja videoitaan. Nyt entinen salarakas on valmistautunut jouluun hieman paljastelevassa asussa.

Jouluun taannoin ronskissa alusasussa valmistautunut takavuosien Salarakas kertoi tuolloin olevansa oman elämänsä Marilyn, ja nyt hän poseeraa samaan teemaan hyvin sopivassa kuvassa biksuissa. Rintavan kuvansa yhteydessä Fingerroos kertoo nauttivansa minilomasta.

Kohukaunottaren vuodet jo taakseen jättänyt Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.