Mies heitti leipiä – sitten tapahtui jotain todella hämmentävää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni on joskus esimerkiksi kesämökin järven rannalla heitellyt leipiä, tai ainakin yrittänyt tehdä niin. Siinä litteän muotoinen kivi saadaan kimpoilemaan veden pinnasta heittämällä se sitä kohti viistosti. Tavoitteena on saada kivi pomppaamaan mahdollisimman monta kertaa.

Viraalina levinneellä tuoreella videolla nimeämätön mies on päättänyt heitellä leipiä järven rannalla. Leipien heittely saa kuitenkin odottamattoman ja taatusti ikimuistoisen käänteen nälkäisen luontokappaleen ansiosta.

Kiven pomppiessa veden pinnan päällä siihen kiinnittää huomion yläpuolella lentävä haukka. Lintu luulee sitä mitä ilmeisimmin kalaksi tai muuksi saaliiksi kelpaavaksi eläimeksi, ja yrittää napata kiven. Miehen uskomattomaksi onneksi hän sattui kuvaamaan harvinaislaatuisen näyn videoksi.