Pilvenpiirtäjästä hypännyt Steve Bing ei ollutkaan miljonääri – tuhlasi omaisuutensa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen elokuvatuottaja, yrittäjä ja käsikirjoittaja Steve Bing teki itsemurhan hyppäämällä Beverly Hillsissä sijaitsevasta pilvenpiirtäjästä heinäkuussa. Hänen otaksuttiin jättävän mittavan omaisuuden kahdelle lapselleen, mutta nyt on selvinnyt aivan muuta. Hän on ollut käytännössä varaton.

Steve Bing peri isoisänsä kiinteisöbisneksellä luodun 600 miljoonan dollarin arvoisen omaisuuden teini-ikäisenä. Hänen kuolemansa aikaan jäljellä oli 300.000 dollaria ja asunto. Hän oli koukussa huumeisiin ja kärsi mielenterveysongelmista. Steve Bing oli kuollessaan 55-vuotias.

Town & Countryn artikkelin mukaan hänen kuitenkin kerrotaan olleen jo pitkään kuivilla ja käyneensä psykiatrin vastaanotolla kaksi kertaa päivässä. Miestä kuitenkin harmitti olematon suhde kahteen lapseensa, Damian Hurleyyn ja Kira Kerkorianiin. Steve Bing jätti lapsilleen itsemurhaviestin ja hyppäsi 22. kerroksesta kaksi päivää amerikkalaisen isänpäivän jälkeen.