Poptähti Anne-Marie hauskassa visassa – 10 sekuntia aikaa reagoida

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen laulaja ja lauluntekijä Anne-Marie on julkaissut paljon hauskaa sisältöä sosiaaliseen mediaan koronaviruksen aikana. Nyt poptähti otti osaa ELLE-lehden leikkimieliseen kisaan, jossa naisen tuli reagoida annettuun sanaan ensimmäisen 10 sekunnin aikana.

Anne-Marie sai eteensä satunnaisia sanoja, minkä jälkeen tähden tuli nopeasti keksiä kappale, jossa kyseistä sanaa on käytetty. Anne-Marie on kilpailussa melko hyvä, mutta sanat thanks ja cat tuottivat kuitenkin naiselle eniten hankaluuksia.

Anne-Marie on tunnettu muun muassa hiteistään Friends ja 2002. Videolla kuullaan miten naisen upea lauluääni taipuukin nyt lähinnä muiden tähtien tuotantoon. Anne-Marie laulaa muun muassa Spice Girlsin, ABBAn ja Adelen kappaleita hyvin vakuuttavalla tavalla.